Wat je allemaal wel niet kunt doen in ons gave land. Ja, dat gaat je zeker duizelen als we het allemaal opnoemen. Pretparken, natuurgebied, steden en natuurlijk het varen. Nederland kikkerland is een waterland. En dat willen we vandaag graag in deze blog vieren. Zin in? Kijk dan snel mee wat je allemaal kunt doen wat dit betreft. 

Boot huren in Giethoorn 

Vaak hoor je van de mogelijkheid om in Amsterdam een boot te huren. Maar wist je dat je dit ook in Giethoorn kunt doen. Het is een manier om dit deel van Nederland vanaf het water te ontdekken. Het wordt wel het Venetië van Nederland genoemd. Een beetje overdreven, maar we snappen het wel. Al dat water en die bootjes. Heerlijk. Je ziet er restaurants en hotels op kleine eilandjes en dan steeds weer dat varen. Erg mooi allemaal. Je kunt bootje huren giethoorn zeker op je verlanglijst zetten. 

Weekend op een pak met huurhuisjes

Parken met huisjes om voor een paar dagen te huren vind je op vele plekken in Nederland. Een huisje huren is heel leuk. Wij vinden het in vele gevallen een stuk leuker dan op een camping. Geen gezeur met een tent opzetten. Een huisje is doorgaans heel gezellig ingericht met een open haard. En daarbij is het ook nog een keer zo dat de parken vaak in natuurgebieden liggen. Dat maakt dat je met het hele gezin de natuur in kan. 

Amsterdam

Ja, we noemen Amsterdam toch nog maar even. Het is zo’n leuke stad, dat je niet verbaast hoeft te zijn wanneer je daar een geweldige tijd zal hebben. Zoals we al zeiden, is het mogelijk om een tour over de grachten te maken met een huurboot. Maar wanneer je liever gewoon een stukje loopt en de gebouwen vanaf de straat bekijken (misschien door watervrees), dan zul je ook zeker een toptijd hebben daar. 

Op onze site hebben we nog veel meer leuke blogs over dingen waar je van kan genieten. Dus laat het zeker niet na de andere teksten te lezen.